ЗА НАС

Основахме Уърд Бокс през 2009 г. с ясна представа как да сме в помощ на своите клиенти. Знаем, че най-важното в нашата работа е спазването на крайния срок, качеството на превода и доброто партньорство.

Ефективен екип, професионални преводачи, мониторинг в целия етап на изпълнение на поръчките и резултат, от който и двете страни са доволни.

Ние сме преводаческа агенция, оторизирана от Консулски отдел на МВнР да извършва официални преводи. Независимо дали ви е необходим превод на английски, немски, френски език или на други европейски и екзотични езици, ние работим със заклети преводачи и легализираме документи във всички български държавни институции и чужди дипломатически представителства в България. Ако документите ви идват от чужбина и трябва да ги използвате в България, нашите заклети преводачи ще заверят лично подписа си пред нотариус, за да получите заверен превод.

Защо да изберете нас:

Дългогодишен опит

Използваме преводачи с дългогодишен опит в превода на общи и специализирани в различни сфери текстове (право, финанси, околна среда, медицина, техника, информационни технологии и др.)

Конфиденциалност

Нашите сътрудници подписват декларация за конфиденциалност, която гарантира неразпространение на вашите лични данни и информация. Ние използваме информацията, която ни предоставяте единствено за целите на обработване и изпълнение на вашата пoръчка.

Персонализирани услуги

Консултираме ви безплатно и ви предлагаме най-изгодния за вас вариант. Посочете ни краен срок и независимо дали имате нужда от експресна или икономична услуга – ние ще ви я доставим на конкурентна цена.

Лоялна програма

Предлагаме отстъпка за всяка първа поръчка и ви очакваме за още качествена съвместна работа.